РТС Коло: Програмска шема - четвртак, 03. јун 2021

06:00
Места знана, а времена давна ,р.
06:35
Силуете: Окована фрулица ,р.
06:50
Цуне и пријатељи ,р.
07:40
Народна музика 70-их ,р.
08:05
Постер Душице Билкић ,р.
08:35
Солистички концерт Љубише Павковића ,р.
09:10
Шљивик: мајстори певачи ,р.
09:40
Балканска одисеја ,р.
10:40
Нема старог Београда ,р.
11:10
ПГП клуб ,р.
12:00
Места знана, а времена давна ,р.
12:35
Силуете: Окована фрулица ,р.
12:50
Цуне и пријатељи ,р.
13:40
Народна музика 70-их ,р.
14:05
Постер Душице Билкић ,р.
14:35
Солистички концерт Љубише Павковића ,р.
15:10
Шљивик: мајстори певачи ,р.
15:40
Балканска одисеја ,р.
16:40
Нема старог Београда ,р.
17:10
ПГП клуб ,р.
18:45
Чаробна свирала
22:55
Мало концерт
00:00
Од срца срцу ,р.
00:45
Чаробна свирала ,р.
01:15
Цуне и пријатељи ,р.
02:05
Златна плоча: Тома Здравкоић ,р.
03:00
Даровница - Ниш ,р.
04:55
Мало концерт ,р.
05:05
Концерт Шабана Бајрамовића ,р.